νομίσματα:
Ελλάδα

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο στόχος μας είναι να αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας καθώς κάνετε τις αγορές σας στο τοπικό εμπορικό κέντρο. Όποτε αγοράζετε τα προϊόντα από τον ιστότοπό μας, αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ζήτημα της ασφάλειας. Κάθε φορά που εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, την τιμολόγηση και την παράδοση κατά την αγορά, θα χρησιμοποιήσουμε την πρότυπη τεχνολογία Secure Sockets Layer (SSL) για να αποτρέψετε την παρακράτηση πληροφοριών.

Η δέσμευσή μας στην ιδιωτική ζωή

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Για να διατηρήσετε ασφαλέστερη την ιδιωτικότητά σας, παρέχουμε αυτήν την ειδοποίηση που εξηγεί τις πρακτικές μας και επιλέγοντας πληροφορίες online που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης των πληροφοριών σας. Για να είναι εύκολη η εύρεση αυτής της ειδοποίησης, την καθιστούμε διαθέσιμη στην αρχική σελίδα μας και σε κάθε σημείο όπου μπορούν να ζητηθούν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε:

Η παρούσα ειδοποίηση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται ή υποβάλλονται στον ιστότοπό μας. Σε ορισμένες σελίδες, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα, να υποβάλετε αιτήματα και να εγγραφείτε για να λάβετε υλικό. Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτές τις σελίδες είναι Όνομα, Διεύθυνση, Διεύθυνση Email, Τηλέφωνο, Πληροφόρηση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. Σε ορισμένες σελίδες μπορείτε να υποβάλετε πληροφορίες σχετικά με άλλα άτομα. Για παράδειγμα, αν παραγγείλετε ένα δώρο στο διαδίκτυο και θέλετε να το αποστείλετε απευθείας στον παραλήπτη, θα πρέπει να υποβάλετε τη διεύθυνση του παραλήπτη. Στην περίπτωση αυτή, τα είδη των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται είναι Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου.

Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες:

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε στον εαυτό σας όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μόνο για να εκτελέσετε αυτήν την εντολή. Δεν κοινοποιούμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση αυτής της εντολής. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε κάποιον άλλο όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μόνο για την αποστολή του προϊόντος και την επιβεβαίωση της παράδοσης. Δεν κοινοποιούμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εκτός από το βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση αυτής της εντολής. Χρησιμοποιούμε μη-αναγνωρίσιμες και πλήρεις πληροφορίες για να σχεδιάσουμε καλύτερα τον ιστότοπό μας και να το μοιραστούμε με τους διαφημιζόμενους. Για παράδειγμα, μπορούμε να πούμε σε έναν διαφημιζόμενο ότι X αριθμός ατόμων έχει επισκεφτεί μια συγκεκριμένη περιοχή στον ιστότοπό μας ή ότι ένας αριθμός Y ανδρών και ένας αριθμός Z γυναικών έχει συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής μας, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε τίποτα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό αυτών των ατόμων. Τέλος, δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ούτε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που παρέχονται σε εμάς ηλεκτρονικά για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που περιγράφονται παραπάνω, χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να αρνηθείτε ή να απαγορεύσετε τέτοιες χρήσεις.

Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δεδομένων

Για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τη διατήρηση της ακρίβειας των δεδομένων, και να διασφαλιστεί η ορθή χρήση των πληροφοριών, έχουμε θέσει σε εφαρμογή φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και ασφάλεια των πληροφοριών που συλλέγουμε online .

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις πληροφορίες σας:

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση για να ελέγξετε όλες τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που συλλέγουμε ηλεκτρονικά και να συντηρήσετε στέλνοντάς μας ένα γραπτό αίτημα στη διεύθυνση που αναφέρεται στη σελίδα Πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε αυτή τη διαδικασία για την καλύτερη προστασία των πληροφοριών σας. Μπορείτε να διορθώσετε πραγματικά σφάλματα στις προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μας στέλνοντας ένα αίτημα που δείχνει αξιόπιστο λάθος. Προκειμένου να προστατεύσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια σας, θα λάβουμε επίσης εύλογα μέτρα για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν από τη χορήγηση πρόσβασης ή τη διόρθωση.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Αν έχετε περαιτέρω απορίες ή ανησυχίες σχετικά με αυτές τις πολιτικές απορρήτου, στείλτε μας ένα email ή επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας. service.andy@hotmail.com